Aanleg & renovatie

Aanleg:

Het aanleggen van uw tuin volgt meestal op een ontwerp omdat dit inzicht geeft in uw wensen. Bestaande materialen kunt u desgewenst hergebruiken. En vindt u het leuk om mee te helpen in de tuin? Dat is zeker mogelijk! Zo wordt het een gezamenlijk project en bijkomend voordeel voor u is dat de arbeidskosten lager worden. Mocht het budget het niet toelaten om alles in één keer aan te pakken, dan kan de tuin ook gefaseerd worden aangelegd. Zo spreidt u de kosten en heeft u over een paar jaar uw droomtuin. Beter 100% goed, verspreid over een paar jaar, dan snel klaar maar niet naar volle tevredenheid.
Bij mij vindt u alles onder één dak. U hoeft niet apart nog een stratenmaker in te huren want de sierbestrating leg ik voor u aan. Hetzelfde geldt voor de verlichting, vijver en dergelijke. U krijgt van mij één groeiseizoen garantie op de beplanting. En als u wilt, begeleid ik u in de materiaalkeuze zoals bijvoorbeeld het uitzoeken van tegels. Dit is een gratis service.

Renovatie:

Heeft u nog de tuin van de vorige bewoner of moet het hoognodige worden vervangen? Ik kan de tuin voor u renoveren. U kunt denken aan onder andere:

→ verzakte bestrating
→ vervangen van een haag of pergola
→ oude, verzakte schutting
→ een vijver die aan vervanging toe is
→ herindelen van borders

Ik help u graag bij de renovatie van uw tuin. Met een aantal simpele ingrepen kan uw tuin er weer als nieuw uitzien!